دستورالعمل بارگزاری سایت

به نام خدا

تارنماي دانشگاه علوم پزشکی فسا يك درگاه اطلاع رساني در زمينه ارائه خدمات سازماني بر حسب شرح وظايف واحدهاي مختلف سازماني است و با توجه به ضرورت بروز بودن كليه اطلاعات مي بايست در بازه هاي زماني مورد نياز بهنگام گردد. در اين راستا رابطين محترم معاونتها و مديريتها به صورت روزانه نسبت به بازديد تارنما اقدام نموده و در صورت لزوم، اطلاعات مورد نظر خود را بر روی تارنما بارگزاری مینمایند.

مهمترين مواردي كه در اين سايت بروز مي گردند عبارتند از :

۱-اخبار و رويدادها

۲-اطلاعيه ها، بخشنامه ها، قوانين و مقررات، دستورالعملها

۳-گزارشات و نشريات

۴- ميز خدمت الكترونيكي، لينك سامانه ها و اطلاع رساني ارائه خدمت

۵-اطلاع رساني خدمات و فرايندها (شناسنامه خدمات)

۶-صفحات داخلي مربوط به معاونتها و مديريت ها

۷-مناقصات و مزايدات

۸-مطالب مربوط به مناسبتهاي ملي و مذهبي

۹-اطلاعات تماس سازمان (شماره تلفن، دورنگار، ارتباط با رئيس سازمان، معاونين و مديران)

۱۰-موارد كلي مرتبط با تارنما

نکاتی که بهتر است رعایت شوند :

- توضيحات (Description tag)

اين توضيحات بين ۲۵ تا ۳۰ كلمه را شامل مي شوند كه در موتورهاي جستجو اگر دقت كرده باشيد در زير URL نمايش داده مي شود پس سعي كنيد توضيحاتي را بنويسيد كه نشان دهنده محتواي سايت شما باشد.

- ارتباط متقابل

موتورهاي جستجو مخصوصا گوگل به تعدد ارتباط ها به سايت شما حساس هستند و آنرا در رتبه سايت شما اثر مي دهند.

-پيوندهاي مرتبط و وب گاههاي مهم به عنوان لينكهاي مفيد در دسترس مي باشند.

-لينك سايت سازمان را در پرتال ستاد بارگذاري شده است.

- درج كلمات كليدي سايت (key words)

موتورهاي جستجو براي اين بخش ارزش زيادي قائل هستند و در رتبه بندي سايت شما تاثير دارد. كلمات كليدي را با كاما از يكديگر جدا كنيد. با اين روش در حداقل جا، امكان تركيبات متنوعي از كلمات كليدي سايت شما گنجانده خواهد شد.

- نسبت كلمات كليدي به ساير كلمات در يك صفحه را چگالي يا تراكم كلمات كليدي مي نامند. مثلا اگر شما ۱۰۰ كلمه در يك صفحه داريد و چهارعدد از آنها جزو كلمات كليدي سايت شما هستند، چگالي كلمات كليدي آن صفحه ۴% است. سعي كنيد كه چگالي حدود ۳ تا ۲۰ درصد براي كلمات كليدي مهم سايت خود را تنظيم كنيد.

- كلمات كليدي خود را تركيبي انتخاب نماييد.

- كلماتي كه حدس مي زنيد توسط موتورهاي جستجو بيشتر سرچ مي شوند را بنويسيد.

- حتما كلمات كليدي را با كاراكتر, از هم جدا نماييد.

-كلمات كليدي از متن همان صفحه انتخاب شود.

- عنوان صفحه خود را حتما در كلمات كليدي بنويسيد.

- نكات تبديل فايل به PDF

يكي از را ههاي افزايش بازيابي اطلاعات مندرج در وب سايت توسط موتورهاي كاوش، غني كردن فايل هاي محتوا مي باشد. محتواهاي PDF كه از فرمت هاي ديگر(مثل word ، power point و ...)  استخراج مي گردد، بهتر است شرايط ذيل را دارا باشد:

۱- قبل از تبديل فايل word به PDF از استاندارد بودن فونتهاي بكار رفته در فايل word اطمينان حاصل فرماييد.

۲- از نرم افزارهاي استاندارد براي تبديل فايل ها به PDF استفاده شود كه قابليت پشتيباني از فونت هاي فارسي را داشته باشند.

۳- متن فايل هاي PDF با استفاده از ابزار هاي جستجوي درون متني نرم افزار Acrobat قابل جستجو باشد.

- حجم فايل ها

فايل هايي كه در سايت بارگذاري مي شوند به صورت فشرده و حجمي كمتر از 10 مگابايت داشته باشند.

- صفحه ارتباط با... (تماس با ...) :

حتی المقددور این اطلاعات در این قسمت قرار گیرد:

نشاني پستي و كد پستي و تلفن های تماس و فاكس .

واحد فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی فسا